Indkøbskurv
Antal: 0
Beløb: 0,00 DKK
GÅ TIL KASSEN

Persondatapolitik


Persondatapolitik


Bemærk at du accepterer Andando.dk persondatapolitik, når du benytter denne webshop, herunder vores brug af cookies.


Behandling af personoplysninger


Andando.dk har brug for en række personoplysninger for at kunne handle med dig og opretholde servicering af kundeforholdet. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven. Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du handler hos Andando.dk.

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger
  • Din eventuelle graveringstekst
  • Tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet)
  • Adfærd (inkluderet: besøgte URL/kliks, åbningsrater, geografiske data mv.
  • Data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel
Andando.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at kunne gennemføre en handel med dig eller behandle forespørgsler i forbindelse med levering af de varer, som du har bestilt. Andando.dk benytter Nets A/S (via ScanNet Shop) til håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Ved fakturering opbevares fakturerings- og evt. bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.


Sådan bruger vi dine oplysninger


Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til at forbedre andando.dk og markedsføring fra Andando.dk
  • Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice
  • Til hurtigst muligt at kunne håndtere din ordre
  • Til at indhente produkt- og trustpilot anmeldelser
  • Til opfølgning på henvendelser
  • Til generel markedsføring

Andando.dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på Andando.dk og kan findes her: www.google.com/privacy. Cookies indeholder ingen personlige oplysninger, så denne færden kan ikke henføres til en specifik person.


Datasikkerhed


Når vi behandler dine personoplysninger, vil vi altid behandle disse sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Andando.dk benytter SSL kryptering (via ScanNet Shop), hvilket er den højest mulige standard for kryptering og sikkerhed ved betaling med kreditkort på Internettet. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og de opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne vil blive slettet. De 5 år er et krav fra bogføringsloven. Kreditkortinformationer behandles af Nets A/S og A/S ScanNet og kan ikke tilgås af Andando.dk. Disse transaktioner behandles på intet tidspunkt af Andando.dk selv.


Videregivelse af personoplysninger


Personoplysninger afgivet på Andando.dk eller via telefonisk kontakt videregives kun til betroede medarbejdere, der har et reelt behov f.eks. for at ekspedere din ordre. Oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse og specifikke leveringsønsker vil blive udleveret til den valgte transportør, der forestår levering. Ved større bestilte varepartier kan de nævnte oplysninger udleveres til producenten som vil forestå leverancen. Oplysninger afgivet til Andando.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand for reklameøjemed og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Der hvor det er påkrævet, har Andando.dk indgået databehandleraftaler med tredjeparter til bl.a. behandling af dine betalingsoplysninger (herunder A/S ScanNet og Nets A/S), hvilket er Andando.dk´s garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Lagring af dine personoplysninger


Nogle personoplysninger administreres af en databehandler, som opbevarer og behandler personoplysninger på Andando.dk´s vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Ordreoplysninger opbevares i ScanNet Shop og E-conomic. Alt efter hvilken betalingsmetode du har valgt, opbevares ordreoplysninger ved Nets eller Viabill. Formålet er at efterkomme regnskabslovens krav om opbevaring af disse data i 5 år. Andando.dk lagrer ikke oplysninger til nyhedsbreve mv., da vi ikke længere udsender disse.


Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning


Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data. Dette kan du gøre ved at henvende dig til: Andando.dk, CVR-nr.: 32780393, Druedalsvej 7, 3630 Jægerspris, E-mail: kontakt@andando.dk, Telefon: 70400393, Dataansvarlig: Michael Blankensteiner.

Alle transaktionelle data, inkl. kontaktoplysninger der kræves opbevaret i fem år af anden lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven) kan ikke slettes på anmodning. Hvis der er fejl i dine oplysninger, kan du altid bede om, at få disse rettet. Andando.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Hvis du ønsker at klage over andando.dk behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk. 

Har du en klage over en vare eller tjenesteydelse, som du har købt hos Andando.dk, kan du indgive klagen til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning online via www.forbrug.dk. Bemærk, at denne service kun kan benyttes af privatpersoner. Virksomheder kan derfor ikke benytte denne klageinstans. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Dette er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Denne form for klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@andando.dk. Dette gælder kun for privatpersoner.



Andando ApS - Druedalsvej 7 - 3630 Jægerspris - Telefon 70 40 03 93 - E-mail kontakt@andando.dk - CVR-nummer 32780393
Klik her for vores mobilside